Sportcenter Bodycontrol

Begin november 2007 heeft Sportcenter Bodycontrol haar deuren geopend, en met succes! Vele sporters hebben de weg naar ons al gevonden. Door de prettige en gezellige sfeer voelt iedereen zich snel bij ons thuis. Als je gaat sporten wil je niet bekeken worden of uit de toon vallen en bij ons gebeurt dat ook niet. Jong of oud, dun of dik, beginner of ervaren sporter, iedereen is welkom. Het gaat ons erom dat je lekker in beweging bent.

De meeste mensen zijn druk en vinden maar weinig tijd om te sporten. Met onze ruime openingstijden, zowel doordeweeks als in het weekend bieden wij veel gelegenheid om toch te kunnen komen. In onze fitnessruimte vind je een groot aanbod van de nieuwste apparatuur, stuk voor stuk eenvoudig te bedienen. Of je nou spierkracht wil laten toenemen, afvallen of misschien wel aankomen, aan je conditie wilt werken of gewoon even lekker ontspannen wilt bewegen, er is voor ieder wat wils.

Is sporten niet je grootste hobby en moet je jezelf naar de sportschool slepen? Probeer dan eens een groepsles. Onze enthousiaste, goed opgeleide instructeurs slepen je met goeie muziek en leuke lessen zo door een uurtje sporten heen. Voor je het weet sta je weer buiten, maar dan met een voldaan gevoel.

Sporten is zoals we allemaal wel weten gezond, maar ook leuk, motiverend en stimulerend voor lichaam en geest. Je krijgt al snel meer energie en je zelfvertrouwen zal groeien. Aarzel dus niet langer en kom snel langs voor een proefles. Ervaar zelf de goede sfeer en professionele begeleiding in Sportcenter Bodycontrol.

Wat hebben wij te bieden:

Sportcenter Bodycontrol is trendy, vernieuwend en motiverend en staat voor gezelligheid en professionaliteit.

  • Ruime openingstijden, ook in het weekend
  • Cardio en kracht fitness
  • Groepslessen
  • Sauna in de dameskleedkamer
  • Zonnebank (snelbruiner)
  • Persoonlijke begeleiding (op afspraak)
  • Individueel trainingsprogramma
  • Altijd standaard begeleiding tussen 9:00 - 13:00 uur en van 17:00 - 22:00 uur.
Nieuws & Acties
Adresgegevens