Informatie lessen

Megawalk: Megawalk is een groepsles met crosstrainers op muziek. Tijdens deze les worden zowel boven- als onderlichaam intensief getraind (total-body workout). Hierdoor ontstaat een enorme conditieverbetering, rug-, been- en armspieren worden sterker en de buikomvang neemt af. In tegenstelling tot joggen en hardlopen, is Megawalk totaal niet blessuregevoelig. Ook verbrand je 2x zoveel calorieŽn. Iedereen kan meekomen met Megawalk, omdat iedere sporter op zijn of haar eigen niveau traint. Daarom is Megawalk toegankelijk voor iedereen!

BBB: Een training voor de probleemgebieden, namelijk de buik billen en benen. Je begint met een goede warming up en stroomt door naar verschillende oefeningen voor de BBB.

Bodypump: BODYPUMPģ van Les Mills is de snelste manier om in vorm te raken, vet te verbranden en een strakker lichaam te krijgen. Het is een spierverstevigende groepsles met verschillende gewichten, waaraan vrijwel iedereen mee kan doen. De bewegingen zijn simpel en daardoor kun je met BODYPUMPģ kracht en zelfvertrouwen ontwikkelen. Pittige muziek en een uitdagende choreografie begeleiden je tijdens de les. Je verbrandt circa 600 calorieŽn, het maakt je sterker, fitter en verbetert je botdichtheid.

Bodycombat: Bodycombatģ van Les Mills is de krachtige cardio-workout waarbij je helemaal loskomt. Dit felle en energieke programma is geÔnspireerd op Oosterse vechtkunst en put uit een breed scala aan disciplines zoals Karate, Boksen, Taekwondo, Tai Chi en Muay Thai. Ondersteund door goede muziek en een enthousiaste en kundige instructeur, punch, kick en kata je je een weg door de les en verbrand je veel calorieŽn. En: elke drie maanden nieuwe choreo en muziek.

Circuittraining 55+: Een les speciaal voor de doelgroep 55+ waarbij stabiliteit, mobiliteit, lenigheid, kracht en conditie aan bod komen.

Kick & Fun: Een knallende work-out waarbij op opzwepende muziek gewerkt wordt aan kracht, lenigheid, conditie en vetverbranding. Wil je je dagelijkse stress graag kwijt? Zin om alle negatieve energie los te laten? Dan is Kick and Fun iets voor jou! Kick and Fun combineert kickboxing en karate technieken met een BBB training. De technieken worden geoefend op staande bokskussens, waarbij kracht niet het belangrijkste is.! Doe een keer mee want ťťn les zegt meer dan 1000 woorden. Eigentijds, hip en hot, Kick en Fun is echt FUN! Pilates: Pilates is een zorgvuldig uitgebalanceerd oefensysteem gebaseerd op de leerstof en theorie van Joseph Pilates. Hij ontwikkelde een serie grondoefeningen om de balans tussen kracht en flexibiliteit te verbeteren en te streven naar een evenwichtige houding en coŲrdinatie. De uitdagende bewegingen worden vloeiend en beheerst uitgevoerd en ondersteund door een bewuste ademhaling.

Bodybalance: Bodybalance is de Yoga, Tai Chi, Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creŽren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.

Spinning: Een fanatieke les voor iedereen die van fietsen houdt, waarbij je conditie en uithoudingsvermogen op de proef gesteld worden. Ben jij in voor een uitdaging? De coach neemt je mee over bergen en dalen. Sluit je ogen en waan je door de afwisselende muziek bergopwaarts op de Alpe d'Huez, afdalend van de Mont Ventoux en sprintend over de eindstreep van de Champs Elysee. Goed voor de vetverbranding!

Steps: Steps is een groepsles op muziek waarin steps specifieke passen op of rondom een verstelbare verhoging/ platform, de step, worden uitgevoerd. Goed voor verbetering van de conditie, coŲrdinatie, spieruithoudingsvermogen van benen, billen en buik en vermindering van het vetpercentage.

XCO: Met de XCO trainer kun je op een veilige manier je spieren trainen, in conditie blijven ťn calorieŽn verbranden. Kracht en dynamiek worden gecombineerd met een intensieve training voor de buik,- rug,- arm,- en beenspieren.

Zumba: Een fitness-workout met danspassen op Latijns-Amerikaanse muziek. De les is gemakkelijk te volgen, geen ingewikkelde danspasjes, dus voor iedereen geschikt. Door de aanstekelijke salsa, merengue, cumbia en meer, is elke les weer een feestje, je wordt er vrolijk van!! ZUMBA is conditietraining, bodytoning & fun. Tijdens de les worden er behoorlijk wat calorieŽn verbrand, alleen merk je dat nauwelijks, want de les is vooral ťťn grote party. Voor iedereen die heerlijk wil bewegen op Latijns Amerikaanse muziek. Jong of oud, man of vrouw.

Bodydance: Een les Bodydance is voor iedereen die houdt van muziek en dansen en tegelijk op een leuke en swingende manier aan de conditie wil werken. Jong en oud, man of vrouw, beginner of gevorderd: iedereen kan binnen de les op eigen tempo werken aan zijn eigen doelstelling. De bewegingscombinaties worden opgebouwd van basic naar complexere choreografie. Wil je bij de basic moves blijven dan kan dat perfect. Later, als je je beter voelt in de muziek en het ritme beter aanvoelt, kan je overschakelen naar een hogere moeilijkheidsgraad.

Nieuws & Acties
Adresgegevens